Deres nettbutikk, som alle andre nettbutikker, trenger oppfølging og vedlikehold på et daglig basis. Om du ikke har en plan for hvordan dere skal gjennomføre ferieavviklingen, er det to mulige utfall. Det ene er at ferien blir avbrutt av litt for mye arbeid hver dag fordi det er vanskelig å koble helt av, eller at nettbutikken blir overlatt til seg selv gjennom ferien.

Så hvordan skal din nettbutikk prestere optimalt når man ikke har mulighet for å være hands on? Ved å arbeide strukturert og sette opp en buffer for tiden som kommer, vil man til en viss grad kunne opprettholde driften. Men konkurrentene sover aldri og er alltid ute etter å kapre et salg eller to.

Som en del av våre tjenester tilbyr vi å bistå deres butikk når dere trenger det. Vår kompetanse ligger i effektiv drift av nettbutikker og har erfaring fra en rekke netthandelseplattformer, og kan derfor steppe inn i driften deres på varsel. Vi benytter et bredt spekter av verktøy for våre kunder, noe som gjør at vi kun trenger en innføring i mål og aktiviteter for å komme i gang.

 

Kontakt oss i dag for et uforpliktende møte, og vi kan være forberedt til både sommerferien og andre krevende situasjoner.